a taki test ile wpisów będzie miał wątek totalnie o niczym. Zachęcam do dyskusji :D
Napisał/a: Dmitar ZvonimirOj, tam, złapię Cię na wycieczce za kudły i liznę w szyję, to od razu zmienisz zdanie. :D
wreszcie jest konkret, takich kolegów tu trzeba było już dawno
.
Napisał/a: ExecutorI proszę, 100 wpisów w godzinę. Jedziemy na pińcet!
no wlasnie tez w szoku jestem.
"karty, sromy i latencje, mam od tego impotencję" (Lew Syjonu)
Napisał/a: ExecutorI proszę, 100 wpisów w godzinę. Jedziemy na pińcet!
Szkoda tylko biednych Filipinek...i Chorwatek
.
Napisał/a: Fretka Flynnwreszcie jest konkret, takich kolegów tu trzeba było już dawno
Obawiam się jednak, iż te konkrety mogły cokolwiek przestraszyć naszą Koleżankę...
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirObawiam się jednak, iż te konkrety mogły cokolwiek przestraszyć naszą Koleżankę...
kolega wyraźnie nowy
.
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: Fretka Flynnwreszcie jest konkret, takich kolegów tu trzeba było już dawnoObawiam się jednak, iż te konkrety mogły cokolwiek przestraszyć naszą Koleżankę...
mnie?
Napisał/a: Fretka FlynnSzkoda tylko biednych Filipinek...i Chorwatek
Nie no Dymitr nie był jedyny do założenia Kompanii Pozyskiwaczy, jest dla nich jeszcze nadzieja. A, były też latynoamerykanki brane pod uwagę.
Zachowaj Porządek, a Porządek zachowa Ciebie
Napisał/a: Fretka FlynnSzkoda tylko biednych Filipinek...i Chorwatek
Tak to już jest - jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził. Wystarczy, że dogodzę jednej - może być nawet rozegzaltowana. :D
Za dom spremni!
Napisał/a: Fretka FlynnNapisał/a: Dmitar ZvonimirObawiam się jednak, iż te konkrety mogły cokolwiek przestraszyć naszą Koleżankę...kolega wyraźnie nowy
Napisał/a: Katymnie?
Widzi Kolega :)?
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: Fretka FlynnSzkoda tylko biednych Filipinek...i ChorwatekTak to już jest - jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził.
Wszystkim może nie, ale może w nagrodę za ujarzmienie Katy dostanie Kolega indult na poligamię, specjalnie od papy?
Napisał/a: Katymnie?
No, bo cosik Koleżanka nie wyrażała aprobaty dla moich pomysłów. To co, gryziemy w końcu, liżemy i szarpiemy?
Za dom spremni!
up
“You need Power, only when you want to do something harmful otherwise Love is enough to get everything done.” Charlie Chaplin
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: Katymnie?No, bo cosik Koleżanka nie wyrażała aprobaty dla moich pomysłów. To co, gryziemy w końcu, liżemy i szarpiemy?
kolega widzę mocniej niebrawarytyczny ode mnie.
Napisał/a: Notorycznao, takie lubię najbardziej. Może by kol. Katy najpierw labka kupić? One łagodzą obyczaje...
Lepiej chadzać do kauzyperdy, niż konowała. Obaj złupią potrfel, pierwszy chociaż zdrowie zostawi.
Napisał/a: Fretka Flynnto wklejamy pieski czy kotki?
Notto ładuje pieskami, więc trza bronić tradycji... bez względu na miłość do piesków...
Napisał/a: Katykolega widzę mocniej niebrawarytyczny ode mnie.
Niech się Koleżanka brawaryzmem nie zasłania - widzę, że przecież Koleżanka tego chce.
Za dom spremni!
Napisał/a: Fretka FlynnI Ty to mówisz? Ty? Za rodzynka-feministę mam się tu zostać?Napisał/a: Dmitar ZvonimirOj, tam, złapię Cię na wycieczce za kudływreszcie jest konkret, takich kolegów tu trzeba było już dawno
¡Madre mía del Pilar, antes morir que pecar!
Trwaj chwilo trwaj, jesteś taka piękna!
Dziś tylko głupcy śpią!
Ta noc uderzy nam do głów…upijmy się nią.
Porwij nas, porwij nas!
Rzeko zmysłów wezbrana
Niech się w tym pędzie zabliźni sumienia rana…
.
Napisał/a: Tabula rasaI Ty to mówisz? Ty? Za rodzynka-feministę mam się tu zostać?
wyższa konieczność jest, ideały do szuflady i niech dzisiaj śpią!
.
Nie, no, oficjalnie zapraszam Koleżankę na górską ekskursję w Beskid Żywiecki, a ta zdaje się nie chcieć skorzystać. A może tylko tak się ze mną bawi, filutka?
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNie, no, oficjalnie zapraszam Koleżankę na górską eskursję w Beskid Żywiecki, a ta zdaje się nie chcieć skorzystać. A może tylko tak się ze mną bawi, filutka?
daleko...
Napisał/a: Katydaleko...
Cusz, zostają tedy lokalni książeta z plemienia Mandingo w którymś tam pokoleniu wstecz tudzież usańskie maminsynki...
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: Katydaleko...Cusz, zostają tedy lokalni książeta z plemienia Mandingo w którymś tam pokoleniu wstecz tudzież usańskie maminsynki...
ojoj ja stwierdzam fakt! że daleko no!
Napisał/a: pitwawDroga redakcjo: rebelka poczebuje czata!
Nie, bo potem nie zostają wątki z kotkami i pieskami.
Następny(a), który się wpisze ten leming.
Kościołowi szkodzą najbardziej nie jego przeciwnicy, lecz „letni” chrześcijanie.
Benedykt XVI
"A może tylko tak się ze mną bawi, filutka?"
==========================================
Odruchowe skojarzenie...
http://concrete5.org.pl - najnowszy concrete5 po polsku!
Napisał/a: HorizonNastępny(a), który się wpisze ten leming.:/
http://concrete5.org.pl - najnowszy concrete5 po polsku!
Napisał/a: Fretka FlynnJeśli on ma w dziale marketingu szarpanie za włosy, to co będzie w ewrydeju? Posłuszeństwo, okazjonalny klaps a nawet... o zgrozo... mantylka?Napisał/a: Tabula rasaI Ty to mówisz? Ty? Za rodzynka-feministę mam się tu zostać?wyższa konieczność jest, ideały do szuflady i niech dzisiaj śpią!
Napisał/a: Tabula rasaJeśli on ma w dziale marketingu szarpanie za włosy, to co będzie w ewrydeju? Posłuszeństwo, okazjonalny klaps a nawet... o zgrozo... mantylka?
Może być absolutnie wszystko, stalowe dziewczyny znoszą nie takie rzeczy
.
Dobra, dość tego, uczciwszy uszy, pierdolenia: idziesz, Katy, w końcu na tę wycieczkę czy też nie?
Za dom spremni!
Napisał/a: Fretka FlynnW świetle Stalowodziewczęcego wątku o wiadomej konwencji stosunków DM... leżę i kwiczę uznając Twą victorię, Czcigodna Vin:)Napisał/a: Tabula rasaJeśli on ma w dziale marketingu szarpanie za włosy, to co będzie w ewrydeju? Posłuszeństwo, okazjonalny klaps a nawet... o zgrozo... mantylka?Może być absolutnie wszystko
Napisał/a: Tabula rasależę i kwiczę uznając Twą victorię, Czcigodna Vin:)
:))) ale chyba koniec zabawy.....
.
Napisał/a: Dmitar ZvonimirDobra, dość tego, uczciwszy uszy, pierdolenia: idziesz, Katy, w końcu na tę wycieczkę czy też nie?
idę chyba
Napisał/a: Fretka Flynnale chyba koniec zabawy.....Może nie?
Napisał/a: KatyTylko trzeba będzie zlot R przenieść z mazowieckich piasków lasków i karasków pod Wielki Rachowiec.Napisał/a: Dmitar ZvonimirDobra, dość tego, uczciwszy uszy, pierdolenia: idziesz, Katy, w końcu na tę wycieczkę czy też nie?idę chyba
Napisał/a: Tabula rasaTylko trzeba będzie zlot R przenieść z mazowieckich piasków lasków i karasków pod Wielki Rachowiec.
Nie, no, bez jaj - to ma być romantyczny dzień tylko we dwoje.
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirDobra, dość tego, uczciwszy uszy, pierdolenia: idziesz, Katy, w końcu na tę wycieczkę czy też nie?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co za dzien co za watki!!!!
Napisał/a: NotorycznaIdź idź idź!!!
rzebys wiedziala notto ze dre na calego ryja kwiczac, az sie poplakalam
no i masz katy to nic - facet konkretny i za wlochy przytrzyma i polize i pociagnie w bukowine.... :)))))))))))))))))))))))))))))))
Napisał/a: Dmitar ZvonimirPeem po naszymu: zdupcajcie! ;)
no, no, bo nie oddamy ci Katy, miarkuj się
.
Napisał/a: kudłaty alfno i masz katy to nic - facet konkretny i za wlochy przytrzyma i polize i pociagnie w bukowine.... :)))))))))))))))))))))))))))))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zemstą szlachetnego człowieka jest przebaczenie.Nie jestem szlachetna.
Napisał/a: Fretka FlynnNapisał/a: Dmitar ZvonimirPeem po naszymu: zdupcajcie! ;)no, no, bo nie oddamy ci Katy, miarkuj się
Peedzmy se szczerze, że na własnym boisku tom jeszcze mecza nie przegrał. :)
Za dom spremni!
Napisał/a: NotorycznaTak, ostateczny głos ma oczywista Katy
Buahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Napisał/a: NotorycznaTak, ostateczny głos ma oczywista Katy
A będzie to głos rozkoszy. ;)
Za dom spremni!
Napisał/a: KrzysztofNRNapisał/a: Executorindult na poligamię, specjalnie od papy?:d
Stary, pierdolę Twoją Kompanię, żenię się! :D
Za dom spremni!
Napisał/a: KrzysztofNRGrunt to ustalić ulubione środki przymusu bezpośredniego.
Grunt, że lubi - a myślałem, że to jeno Azjatki są posłuszne. ;)
Za dom spremni!
Napisał/a: NotorycznaTak, ostateczny głos ma oczywista Katy:DDDDD
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNie no bez jaj, kto mówi że wspólnie? Będziemy iść 15 metrów za wami. W ten sposób nie przekroczycie nowych, Zgrzytowych, lepszych niż brawarystyczne, standardów, a niezbędna dyskrecja zostanie zachowana :PNapisał/a: Tabula rasaTylko trzeba będzie zlot R przenieść z mazowieckich piasków lasków i karasków pod Wielki Rachowiec.Nie, no, bez jaj - to ma być romantyczny dzień tylko we dwoje.
Napisał/a: Tabula rasaBędziemy iść 15 metrów za wami.
Możecie iść i 15 km - zapewniam, że Katy będzie słychać z daleka. ;)
Za dom spremni!
Napisał/a: Tabula rasaBędziemy iść 15 metrów za wami. W ten sposób nie przekroczycie nowych, Zgrzytowych, lepszych niż brawarystyczne, standardów, a niezbędna dyskrecja zostanie zachowana :P
Wystarczy z 50 metrów i snajperka z amunicją usypiającą ;).
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: KrzysztofNRGrunt to ustalić ulubione środki przymusu bezpośredniego.Grunt, że lubi - a myślałem, że to jeno Azjatki są posłuszne. ;)
Katy: "Żegnaj, bromie"
.
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: KrzysztofNRStary, pierdolę Twoją Kompanię, żenię się! :DNapisał/a: Executorindult na poligamię, specjalnie od papy?:d
Ty się tak nie rozpędzaj, bo Luba gdzieś pojszła
.
Napisał/a: KrzysztofNRTy się tak nie rozpędzaj, bo Luba gdzieś pojszła
Po odżywkę do włosów pewnie, coby mi w rukach nie zostały.
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirPo odżywkę do włosów pewnie, coby mi w rukach nie zostały.
I osłonę na szyję, jak Kolega gryźć zacznie.
Napisał/a: ExecutorI osłonę na szyję, jak Kolega gryźć zacznie.
Nieee, ona to lubi, jakże zatem miałaby chować się przed czymś, co rozkosz jej daje?
Za dom spremni!
Ten włątek jest lepszy od "Poskromienia złośnicy".
Dmitar: Kolega mnie zainspirował :)
Zaraz... gdzie ja mam swoją maczugę?
A, jest!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNieee, ona to lubi, jakże zatem miałaby chować się przed czymś, co rozkosz jej daje?
Już Kolega KrzysztofNR zaprezentował. Bo owo chowanie to jeszcze większa rozkosz.
Napisał/a: Dmitar Zvonimirzapewniam, że Katy będzie słychać z daleka.niegodziwcze ! czyzbys chcial skrzywdzic naszego pusia?!!
Napisał/a: YanussonDmitar: Kolega mnie zainspirował :)
Oj, bo widzi Kolega, ostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojuje - za kudły i do chałupy!
Za dom spremni!
Napisał/a: kudłaty alfczyzbys chcial skrzywdzic naszego pusia?!!
Skrzywdzić? Co też Koleżanka! Raczej podarować Pusi odrobinę czułości. ;)
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar ZvonimirNapisał/a: YanussonDmitar: Kolega mnie zainspirował :)Oj, bo widzi Kolega, ostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojuje - za kudły i do chałupy!
Errrr... "Za kudły"?
"Za loki"!!! Chycić gracko :)
Napisał: Dmitar Zvonimir: Oj, bo widzi Kolega, ostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojuje - za kudły i do chałupy!
Фашизм не пройдет - он на веки останется со мной
Napisał/a: YanussonErrrr... "Za kudły"?
"Za loki"!!! Chycić gracko :)
Nie wiem, co tam Pusia ma na głowie. ;)
Za dom spremni!
Napisał/a: Dmitar Zvonimirostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojujeTo bardzo słuszny wniosek, ciocia Notto poleca jednak ujawnić swojego maila w profilu ;)
Napisał/a: NotorycznaNapisał/a: Dmitar Zvonimirostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojujeTo bardzo słuszny wniosek, ciocia Notto poleca jednak ujawnić swojego maila w profilu ;)
Done.
Za dom spremni!
Napisał/a: NotorycznaYEAH!!!Napisał/a: Dmitar Zvonimirostatnio dochodzę do wniosku, że delikatnością to księżniczek nie zawojujeTo bardzo słuszny wniosek, ciocia Notto poleca jednak ujawnić swojego maila w profilu ;)