a taki test ile wpisów będzie miał wątek totalnie o niczym. Zachęcam do dyskusji :D
306 - nocny. Tfu - Toruński. Nocny będzie za 2 posty...
Kyrie eleison!!!
"Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?"
Wpis ten usunąłem
yeah - niby o niczym a 300 wpisów o niczym jakoś się samo wygenerowało nawet bez mojego specjalnego podjudzania...
"karty, sromy i latencje, mam od tego impotencję" (Lew Syjonu)
Napisał/a: Katyyeah - niby o niczym a 300 wpisów o niczym jakoś się samo wygenerowało nawet bez mojego specjalnego podjudzania...nie badz taka skromna...do tego D juz maila napisalas ?:)))
Napisał/a: Katyyeah - niby o niczym a 300 wpisów o niczym jakoś się samo wygenerowało nawet bez mojego specjalnego podjudzania...
O nieeeee, popsułaś konwencję. A taka byłam ciekawa 307, 308, 309...
Keep Corgis and Look Regal | The Queen's life in pictures - http://elizabethii.tumblr.com
Jeżeli to jest wątek o niczym i taki bardzo wartościowy, to ja chciałem zapytać dlaczego zamknięto wątek Extraneusa. Kończy go znakomity wpis Szmulki, a mimo to został zamknięty. Nie rozumiem, mogę liczyć na jakąś odpowiedź?
OSTRZEŻENIE dla Zbłąkanego Internauty. Uważaj, pozory mylą, nie trafiłeś na forum w pełni katolickie. Znajdziesz tu mnóstwo opinii sprzecznych z Objawieniem i Nauką Kościoła.
Powinnam teraz robić jakieś Ważne Rzeczy, a nie tracić czas na gópoty - i dlatego właśnie zafascynował mnie wątek o niczym:P Spodobało mi się to wyliczanie.
313 to banał: edykt mediolański.
Przepraszam, rekonkwista zaczyna się od 722 a znajome szczyty powyżej 1900. Muszę czekać.
¡Madre mía del Pilar, antes morir que pecar!
Napisał/a: Tabula rasaPrzepraszam, rekonkwista zaczyna się od 722 a znajome szczyty powyżej 1900. Muszę czekać.Już niedługo...
Napisał/a: owcaNapisał/a: Tabula rasaPrzepraszam, rekonkwista zaczyna się od 722 a znajome szczyty powyżej 1900. Muszę czekać.Już niedługo...
Padłam.:DDDDDDDDDDDDDDD
Zemstą szlachetnego człowieka jest przebaczenie.Nie jestem szlachetna.
18 XI 326 - konsekracja pierwszej Bazyliki św. Piotra przez papieża Sylwestra I. Przynajmniej pobożnie.
Napisał/a: vir KAINe realOwca, a co takego masz do roboty?Robię jakąś zaległą dokumentację do roboty.
Lata budowy 1937
Prędkość maksymalna Pm36-1: 140 km/h/ Pm36-2: 130 km/h
Lata budowy 1972-1976
Prędkość konstrukcyjna 160 km/h
"Msza dla dzieci nie wymaga żadnej reformy, wymaga usunięcia." (Abdul)
Olewaj. Niedzielny wieszczór jest...
Wprawdzie on już raczej do poniedziałku należy, ale co tam. :)
Raz powiedziałem - zawsze powiedziałem
Napisał/a: vir KAINe realWprawdzie on już raczej do poniedziałku należy, ale co tam. :)Toć dlatego zaczęłam po zachodzie słońca. jak Prawo nakazuje:))
Pociąg TW Dąbrowski spółki SB IV-ty Wydział z Katowic do Tarnowa wjedzie na tor pierwszy przy peronie drugim.
336 - Kolonowie nie mogli występować ze skargą przeciw panom.
Pomyślałem ze to o Portalu Rebelya co Nadchodzi wątek ;)
Sowie źrenice, jak czarne księżyce. W ognistych pierścieniach posyłam w mgławice.Trwożliwych szelestów mysiego protestu Przed życiem, Któremu na imię bezkresny jest przestwór
coś tu wątek zdycha, ejże no wątku o niczym, UP UP UP!!!
Forum agora.tarnow.pl nie działa i nie mam gdzie trollować:((((((((((((((((((((((
Pomoże ktoś?
Napisał/a: Katycoś tu wątek zdycha, ejże no wątku o niczym, UP UP UP!!!Ty tu lepiej zeznawaj, kiedy wycieczka.
Napisał/a: NotorycznaNapisał/a: Katycoś tu wątek zdycha, ejże no wątku o niczym, UP UP UP!!!Ty tu lepiej zeznawaj, kiedy wycieczka.
to wymagałoby zgody pewnych osób zaangażowanych w proceder.... :P
Napisał/a: Katyto wymagałoby zgody pewnych osób zaangażowanych w proceder.... :P
Oj, tam, przecież wiesz, że ode mnie masz zielone światło. :)
Za dom spremni!
Napisał/a: Katynie badz wisnia i zeznawaj po dobroci :))))Napisał/a: Notorycznato wymagałoby zgody pewnych osób zaangażowanych w proceder.... :PNapisał/a: Katycoś tu wątek zdycha, ejże no wątku o niczym, UP UP UP!!!Ty tu lepiej zeznawaj, kiedy wycieczka.
Didymoi, tak to każdy potrafi:
@owca, dziękuję za emparię y litość :D
¡Madre mía del Pilar, antes morir que pecar!
Napisał/a: vir KAINe realEj, wy... co kompinujecie za wycieczkę?Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi.
Chcę wiedzieć.
Napisał/a: NotorycznaNapisał/a: vir KAINe realEj, wy... co kompinujecie za wycieczkę? Chcę wiedzieć.Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi.
nie, on chce się pokątnie umówić na szlaku i wyskoczyć zza drzewa z pieczonym kotem na rożnie w dłoniach :D
No dobrze, dobrze Notto... Widać coś sadziłem w ziemi albo cuś innego czyniłem i byłem zajęty. Kara za pracowitość? To niemoralne! :/
Napisał/a: vir KAINe realNo dobrze, dobrze Notto... Widać coś sadziłem w ziemi albo cuś innego czyniłem i byłem zajęty. Kara za pracowitość? To niemoralne! :/
nie kochany -kara za pracę w niedzielę!!
Na szlaku Katy....?
Akurat tak wypadło że dwa dni temu pomiędzy 12 w nocy a 3 nad ranem błąkałem się na żółtym szlag by go trafił w błocku.
Kawałek bułki dostałem za to. :DDD
Wiem jak to brzmi idiotycznie, wiem... :D
A niedzielne prace to "prace konieczne"!
Napisał/a: vir KAINe realNa szlaku Katy....?
Akurat tak wypadło że dwa dni temu pomiędzy 12 w nocy a 3 nad ranem błąkałem się na żółtym szlag by go trafił w błocku.
Kawałek bułki dostałem za to. :DDD
Wiem jak to brzmi idiotycznie, wiem... :D
ile PIW wypiłeś...? Bądź szczery jak na świętej spowiedzi!
Nic... czeźwy byłem nieprzyzwoicie. Nie jeżdżę Komcem po piwach.
Napisał/a: vir KAINe realNic... czeźwy byłem nieprzyzwoicie. Nie jeżdżę Komcem po piwach.
ufff
a po amfie/heroinie/marihuanie?
Nie używam wyżej wymienionych wogle.
Jestem jedynie pijakiem, ale zdyscyplinowanym i z zasadami. :D
Napisał/a: KatyAle to było wczora.Napisał/a: vir KAINe realNo dobrze, dobrze Notto... Widać coś sadziłem w ziemi albo cuś innego czyniłem i byłem zajęty. Kara za pracowitość? To niemoralne! :/nie kochany -kara za pracę w niedzielę!!
Napisał/a: vir KAINe real
Jestem jedynie pijakiem, ale zdyscyplinowanym i z zasadami. :D
no no, każdy tak mówi :P
Dopiero 371 wpis. Oczom nie wierzę!
"Lepiej jest pójść na dno, szukając sposobów ratunku, niż zmarnieć z zupełną biernością". JKMość Maria Antonina
Popieram!
"Lepiej jest pójść na dno, szukając sposobów ratunku, niż zmarnieć z zupełną biernością". JKMość Maria Antonina
A teraz będzie obrzydliwie
I o to chodzi!
Wiewiórka wróciła co zostało uwiecznione
a po zorientowaniu się, że nic nie dostanie poszła precz
HOSPODY, WYSLUCHAJ I POMYŁUJ
To i ja zaklepię
Droga nr. 392 , z Idzikowa do Żelazna, jedna z najbardziej malowniczych tras Kotliny Kłodzkiej ;)
Sowie źrenice, jak czarne księżyce. W ognistych pierścieniach posyłam w mgławice.Trwożliwych szelestów mysiego protestu Przed życiem, Któremu na imię bezkresny jest przestwór