... modlitwą, bo proza życia przytłacza i myśli kretyńskie do łba wpadają. Plany się sypią a perspektywy marne. Bóg zapłać.
It takes a Iong time far a mouse to realize he's in a trap, but once he does, something inside him never stops trembling.
+
Przyjaciele, których nie miałem Których w biedzie sobie zmyśliłem Opowiedzą wam, że kochałem A to przecież znaczy, że żyłem
+
ps1
dziś czysciłem poste restante, doszło!
dzięki!
ps.2
za inwokację to nawet wszyscy domownicy dziękują ;-)
"Nic tak nie niszczy rozwoju, jak jego czysto pragmatyczne ukierunkowanie". Ezra P. silesaurus
+
Trybunał zasiadłszy, prezydent zaintonował Veni Creator, a deputaci duchowni i niektórzy świeccy wtórowali, jako wielu z palestry i pacjentów, że po całym rynku słychać było głosy.
Podbije prośbę nachalnie, bo rady sam nie dam...
It takes a Iong time far a mouse to realize he's in a trap, but once he does, something inside him never stops trembling.
+
Somewhere there must be a realm between, a realm akin to that ultimate realm where motion becomes rest and rest motion- Yukio Mishima
chopie....
+++
za Ciebie i Twoich
"Nic tak nie niszczy rozwoju, jak jego czysto pragmatyczne ukierunkowanie". Ezra P. silesaurus
+
Nie lękam się tego, co mogą mi zrobić ludzie, kiedy mówię prawdę. Boję się tego, co zrobiłby mi Bóg, gdybym skłamał. Św. Jan Bosko
+
Nie zwycięży chora siła libertyńsko-agnostycka, Polska tysiąc lat już była, jest i będzie katolicka.
+
"Z Wołoszynami poczciwey rozmowy nie masz, bo plemię złodzieyskie, tedy wszelką gadkę zaczynay dawszy wprzódy w pysk"
Zmuszonym podbić. Źle jest.
+
Przyjaciele, których nie miałem Których w biedzie sobie zmyśliłem Opowiedzą wam, że kochałem A to przecież znaczy, że żyłem
osz kurdesz!
++++
za Ciebie i Twoich
+++
ech
+
Po zwycięstwie Tuska każda rodzina dostanie pół świni, a jak komuś będzie mało to jeszcze po ryju...