jest wątek o metalu, militariach, a nawet niczym, dodaję o grach.
tematyka: wszystko, co związane z tą formą rozrywki, zwłaszcza ogłoszenia drobne.
1wsze ogłoszenie: szukam ludzi do SC2 (ale tylko do złota włącznie, bo n00bem jestem), gry dowolne i teamu 2,3i4v4
2gie ogłoszenie: chętnych do gry w UT2004 (ew. klasyczny UT), zwłaszcza posiadających publiczne ip (ja nie mogę stawiać serwerów).
3: czy ktoś tu lubi Freespace? nie grałem jeszcze multiplayer, a chciałbym spróbować.
zatroskanych o moją karierę naukową informuję - złożyłem już doktorat, czekam na obronę ;)

Od siostrzana slyszalem ze. Skyeim jest mega zabugowany prawdali to?

Death or glory I will find Rebellion on my mind...

Napisał/a: aemberSkyrim mnie zniechęcił jeszcze zanim o nim usłyszałem - za sprawą jednego filmu:

Ba! Ale kto używa konsoli? Gry Bethesdy są łatwo modowalne - staroć:

http://www.youtube.com/watch?v=BRs7dmICC90&feature;=related

"Tradycja to nie ustalona forma, ale żywy i wieczny duch, za którego manifestację odpowiedzialne jest każde pokolenie." Ernst Jünger

Napisał/a: Miłosz Andrzej LodowskiOd siostrzana slyszalem ze. Skyeim jest mega zabugowany prawdali to?

Wiem tylko, ze patch wyszedł chyba już w dniu premiery albo zaraz po. Gram od początku z nakładką (właśnie przekonałem się do Steam) i jak na razie jest bez zarzutu.

"Tradycja to nie ustalona forma, ale żywy i wieczny duch, za którego manifestację odpowiedzialne jest każde pokolenie." Ernst Jünger

Zarżnęłam już parę smoków w Skyrim. A krajobrazy... Miód.

(dawniej: Inquisiteur Poitiers) Jak być katolikiem gdy wszyscy, włącznie z Bogiem mi to utrudniają?

Wiedźmin 1 za 4 erło:
http://store.steampowered.com/app/20900/?snr=1_4_4__104

Orange Box (Half Life 2 + 2 dodatki, Portal) za 7 erło:
http://store.steampowered.com/sub/469/

Rebelya skończyła się na żyrandolu.

czy ktoś emuluje pada ps3 na pececie? (a konkretniej zapytam: jak zmusić demo spacemarine do rozpoznania taniego pada usb)

Napisał/a: Otis Tarda

SC2 na singlu ssie (tu powinna być filipika, ale nie chce mi się)

ja się nie obrażę za rozwinięcie tematu, gdyż singiel sc2 mi się podobał, a słyszałem dobre opinie nawet od ludzi, którzy w ogóle w multi nie grali.

Napisał/a: Inquisiteur Poitiers

Zarżnęłam już parę smoków w Skyrim. A krajobrazy... Miód.

Ano, Skyrim jest ładne. Jednak najlepszą częścią pozostaje dla mnie dalej Morrowind :)

Mój system RPG Science Fiction www.glebiaprzestrzeni.pl

Napisał/a: novus

doom ;-)

:)

Napisał/a: novus

doom ;-)

:)

Doom2, Half Life, Opposing Force, Blue Shift, HL 2, Portal (oba) Bioshock (oba), F.E.A.R 1 i 2 (Szczególnie 2) i parę jeszcze... W wolnych chwilach Quake Live

Napisał/a: Adam APOCskija się nie obrażę za rozwinięcie tematu, gdyż singiel sc2 mi się podobał, a słyszałem dobre opinie nawet od ludzi, którzy w ogóle w multi nie grali.

Ja osobiście do singla SC2 mam tylko dwie uwagi - fabuła miejscami prowadzona drętwo (choć sama w sobie dość ciekawa) oraz niemal zupełny brak długich misji z rozmachem, których w jedynce jednak było sporo. Dużym plusem jest bogactwo jednostek i technologii w porównaniu do multi.
I również chętnie zapoznam się z uwagami Otisa.

Zachowaj Porządek, a Porządek zachowa Ciebie

Napisał/a: ArekBioshock

Oj, klimacik jest.

po świętach i i grać można bez szkody dla sumienia;)
Ponawiam apel - Rebelyanty, kupta se ut04 (najlepiej całą antologię za 20 zeta) i dajcie znać, kiedy jesteście online

Ad 2. HL2 i Portal mają polskie napisy, TF2 chyba też

Ad 4. W singlu HL2 imho jest da best (choć FC też niezły), w multi: UT2004

Ad 6. Tak

Ja mam (nawet ze dwa egzemplarze), ino nie mam za bardzo kiedy grać.
Ale namiary na serwer poproszę (na wszelki wypadek :)).

Napisał/a: Miłosz Andrzej Lodowski

Od siostrzana slyszalem ze. Skyeim jest mega zabugowany prawdali to?

Zdecydowana przesada. Bugów jest niewiele i w zasadzie nie przeszkadzają one w rozgrywce (co najwyżej mogą ciut drażnić momentami). Prace nad ostateczną, oficjalną łatą producenta są już zresztą na ukończeniu.

Kościołowi szkodzą najbardziej nie jego przeciwnicy, lecz „letni” chrześcijanie.
Benedykt XVI

kim grasz? jakie wyniki? ja obecnie Tottenhamem w roku 2015/2016

nie bądź gnidą

SC2 OK. W kampanii wkurzają przerwy między misjami, strasznie płaskie postacie i że Raynor jest kupą mięsa, z którą trudno się identyfikować. Za to same misje dobrze pomyślane. Multi jest niestety zdecydowanie dla tych, co potrafią klikać na czas. To nie Total War, gdzie wystarczy klikać odpowiednio w odpowiednim momencie. Za to sama właściwa część RTS to mniut. Budynki, jednostki - każda to małe dziełko sztuczki.

Wieśmaka 2 zdecydowanie polecam, jak kto jeszcze nie grał. Grafika mniut, dialogi mniut. Można się rzeczywiście oderwać od zmartwień i wejść w ten świat. Fabuła świetna, nieliniowa, o poszukiwaniu dobra, o tym, że pozory mylą i że miecz przeznaczenia ma dwa końce. Każda z postaci ma jakieś racje, a Geralt musi oceniać, kto, pardon my Dwarven, większy kutas. Taktyki też sporo, a przeciwnicy bardzo różni. Jak nie byłem fanem RPG, to jest 10/10. Albo nawet 11.

Pani to Dorothy Harris, a ja jestem Forrest Gump

A strategii to się zapowiada bardzo ciekawie.. Następca RUSE, które było takie sobie.
http://www.youtube.com/watch?v=UaIe9T_VDWc&feature;=fvst

Wydawca nie popisał się w jednym. Okropne tłumaczenie tytułu. Po polsku European Escalation to ma być Zimna wojna. Jak, kurka, zimna, jak już full konwencjonalna nawalanka?

Napisał/a: kiriak

a warto wysupłać kaskę na FM 2012?

Tutaj warto zrobić historyczny przytyk że co drugi folksdojcz był real-polityk

no dobra, to i ja się wypowiem. Left4Dead.
http://www.youtube.com/watch?v=Xbi7A5BnVm8&feature;=related
I tyle :)

Hi 3

Napisał/a: jonsnow

Ja mam (nawet ze dwa egzemplarze), ino nie mam za bardzo kiedy grać.
Ale namiary na serwer poproszę (na wszelki wypadek :)).

serwer? ja serwera nie posiadam. nie posiadam też publicznego ip (nie mogę gry zakładać, tylko sie dołączam), więc liczę, że ma Kolega ;)

Napisał/a: Forrest_Gump_JrMulti jest niestety zdecydowanie dla tych, co potrafią klikać na czas.

ja mam średnio 25 apm i uważam inaczej ;)

Napisał/a: Adam APOCskiRebelyanty, kupta se ut04 (najlepiej całą antologię za 20 zeta)

Antologię mam, proszę mnie przetłumaczyć, dlaczemu mam woleć UT04 od UT oryginalnego, ha ;)?
Napisał/a: Adam APOCskija mam średnio 25 apm

O, czyli nie jestem bez szans ze swoim już sześcioletnim, licealnym rekordem ~65 apm ;PP.

Sam fakt, że apeemy się liczy, jest wymowny.
Kurwens, tajak na gitarowy shred mówiło się fretwanking, to jest to coś podobnego.

Napisał/a: kiriak

Nie mam czasu za bardzo na grę - Legia sezon 2016/17. Największe osiągnięcie - półfinał LM. Gram samymi wychowankami ;), tzn. wielu z nich kupionych, gdy mieli 17 lat.

Root: I already wanted to tear Samaritan apart. Turn it into an Atari. That's too nice. Scarred by beautiful girl. Maybe a Casio?

Misie bardzo. Zmienił się wygląd na lepszy imo + jeszcze większa interakcja z piłkarzami i sztabem.

Root: I already wanted to tear Samaritan apart. Turn it into an Atari. That's too nice. Scarred by beautiful girl. Maybe a Casio?

O, ja też! Tylko mam [określenie wykasowane prze ACTA] kopię FM 2012 i nie wiem czy tym sie da zagrać po sieci ....
w razie czego [email protected]...

Nigdy nie zapominaj: Chodzimy nad piekłem - oglądając kwiaty.

Łokropecnie zabugowany, juz chyba ze 4 łatki wyszły . I spartolili tłumaczenie na polski . A poza tym OK.

Napisał/a: Executor Antologię mam, proszę mnie przetłumaczyć, dlaczemu mam woleć UT04 od UT oryginalnego, ha ;)?

1) bo UT zagrałem na śmierć w latach 99-03, a na 04 nie było tyle czasu ;)
2) tryby, pojazdy, adrenalina
3) ech, właściwie nie wiem - możemy zagrać też w UT99 ;)

Napisał/a: Executor O, czyli nie jestem bez szans ze swoim już sześcioletnim, licealnym rekordem ~65 apm ;PP.

e... 6 lat temu to miałem wyższe apm, ok 60 (ale licząc w miernikach BW, więc efektywnie z 45). po prostu się starzeje (choć doświadczenie i tac-wisdom rośnie)

Nie myślałem o posiadaniu, ale o bywaniu na jakimś istniejącym serwerze publicznym :)

Nie rozumiem porównywania APMów :)
Można skryptem nabić APM 500 i przegrać wszystkie mecze. O czym to świadczy?

W brązie można spoko wygrywać bez tego, na pomyślunku, ale im bliżej platyny, tym trudniej bez skrótów klawiaturowych i klikania. To gra, w której trzeba ciągle zachowywać uwagę i mieć oczy wszędzie.

Imho Dow II jest o wiele bardziej wymagający niż SC2.

avatara pomszczę!! / cóż jest piękniejszego nad człowieka rycerskiego?

Napisał/a: Executor I również chętnie zapoznam się z uwagami Otisa.

Zupełnie zapomniałem o wątku - w zasadzie chodzi mi po prostu o banalną fabułę. Jedynka była zaskakująca, Brood War usiłował być, w dwójce fabuła jest jak z taniego sci-fi. Artefakty, trza uratować Kerrigan, Raynor Gwiezdny Hiroł, nie wiem - może dorosłem, alboco?

No i jednak za duża ilość jednostek. Może w multiplayerze ma to sens, w singlu jest chyba jednak niepotrzebnym kombinowaniem.

画蛇添足

Napisał/a: Otis Tarda No i jednak za duża ilość jednostek.

W jakim sensie?

Napisał/a: Otis Tarda Jedynka była zaskakująca, Brood War usiłował być

BW dawał radę, miejscami nawet bardziej niż podstawka. Poziom był wyrównany.

Napisał/a: Otis Tarda Zupełnie zapomniałem o wątku - w zasadzie chodzi mi po prostu o banalną fabułę.

Jak już powiedziałem - IMO szkielet fabuły jest zupełnie znośny, ale jej opowiedzenie - fatalne.

Napisał/a: Adam APOCski3) ech, właściwie nie wiem - możemy zagrać też w UT99 ;)

No to znajdzie Kolega kogoś z publicznym IP coby serwer postawić i da znać ;).

@Jak już powiedziałem - IMO szkielet fabuły jest zupełnie znośny, ale jej opowiedzenie - fatalne.
----
Nuda, kalka fabuły z Warcrafta III. Ogólnie SC2 jest b. podobny (fabularnie i pod względem rozgrywki) do WIII.

Napisał/a: eciu

Imho Dow II jest o wiele bardziej wymagający niż SC2.

jakiś czas temu przeszedłem na najtrudniejszym poziomie. zasobem strategicznym były dla mnie skrzynki i doniczki, co by się za nimi chować. a oni rozwalali. a ja biegłem do kolejnej doniczki... to przestało być fajne po kilku misjach..
Co do porównania, nie wiem, gdyż nie grałem w dow2 multi, ale porównując sceny zawodowców bw i dow podejrzewam, że wątpię...

Fabularnie nawet lepiej mi podchodziła wersja z Arthasem. Tylko w SC2 są większe armie. W4, jak kiedyś będzie, to będzie wypas.

Pytanie do Wiedźminowców. Teraz walczę z Letho i jest do przejścia, bo już byłem bliski zabrania mu połowy energii, co kończy walkę. Wybrałem Roche'a, ale myślę, czy dobrze. Wybór kóńserwatywny, patriotyczny, za Temerię. Ciekawi mnie jednak krasnolud Zoltan. On lubi Wiewiórki. Czy jak Roche aresztuje Iorwetha, to Zoltan przestanie lubić Geralta? Polubiłem gościa.

Napisał/a: eciuImho Dow II jest o wiele bardziej wymagający niż SC2.

W jakim sensie?

IMHO dow2 ma o wiele więcej zmiennych, zdolności do użycia. Po wprowadzeniu IG do rozgrywki gracz ma parę naprawdę fajnie odpalanych zdolności (np. ostrzał artylerii, bombardowanie rakietowe) które całkiem fajnie potrafią czyścić pole (szczególnie gdy przeciwnik się zagapi).

Napisał/a: Executor

Napisał/a: eciuImho Dow II jest o wiele bardziej wymagający niż SC2.

W jakim sensie?

nie zrobisz 6pool ;)

NMSP

Napisał/a: Adam APOCskinie zrobisz 6pool ;)

ROTFL :D

Napisał/a: eciuIMHO dow2 ma o wiele więcej zmiennych, zdolności do użycia. Po wprowadzeniu IG do rozgrywki gracz ma parę naprawdę fajnie odpalanych zdolności (np. ostrzał artylerii, bombardowanie rakietowe) które całkiem fajnie potrafią czyścić pole (szczególnie gdy przeciwnik się zagapi).

Prawda, dla DoW jedynki zresztą też. Bogactwo opcji jest dużo większe. Ale czy czyni to grę bardziej wymagającą? Niekoniecznie.

Napisał/a: Executor Napisał/a: Otis Tarda No i jednak za duża ilość jednostek.

W jakim sensie?

Typów. Ale to rzecz gustu, tu się nie będę upierał. Może gdybym pograł dłużej, uznalbym, że to jest OK.

画蛇添足

a jednak mogłeś. TvZ to mój absolutnie najgorszy matchup. przegrałem w nim niezliczoną ilość partii. 6 poola grali mi gdzieś ze dwadzieścia razy, nie wtopiłem ani razu. trzeba się starać, żeby terranem na to przegrać. nawet na Xel'Naga Caverns

"Bo nie będę z ziemi zbierał, co Aragornowi z nosa skapnie"- pedziołby Faramir, gdyby pół jajca miał

Napisał/a: Otis Tarda Typów. Ale to rzecz gustu, tu się nie będę upierał. Może gdybym pograł dłużej, uznalbym, że to jest OK.

Na singlu to też kwestia spójności świata - wiele typów jednostek nie mogło w 4 lata wyparować (bo tyle dzieli SC2 od BW), zresztą Blizzard wyraźnie zapowiedział, że usunięcie ich z multi będzie zrekompensowane w singlu. Wg mnie wiele z singlowych jednostek było szalenie przydatnych.
W multi jest sporo mniej typów. A szkoda, moim zdaniem.

Jezdem w 2 akcie Wieśka (z Roszę) i widziałę Donalda Tuska. Hłehłe, cheba beło kiedyś na forum, ale pzydupas tego drugiego króla, co jako wschodni monarcha mógłby z mirem i kadzidłem latać, to wypisz, wymaluj ryży.

F sęsie mag ?

Ostatni raz grałem w Half Life 1 i Wormsy, a wcześniej Commodore. Se kupiłem kartę graficzną i na razie wyżywam się na Modern Warfare 2, potem trzeba nadrobić parę rzeczy z historii.

Skończyłem, rozpoczynaj.

Napisał/a: Przemko Ostatni raz grałem w Half Life 1 i Wormsy

HL 1 bardzo OK. Wormsy takoż. Ominęło Kolegę sporo szitu, ale i jest co nadrabiać.

Pewna fanka nagrała swoje wykonanie jednego z utworów ze Skyrim. Jej wysiłki obejrzało już 5 milionów ludzi.

Ktoś połączył jej wykonanie z trailerem. Ładnie wyszło.
http://www.youtube.com/watch?v=bwJc-AknFEo

Vivere militare est

Nad Europą twardy krok falangi grzmi
Nieuniknioną wróży klęskę Republiki
Gniją wzgórza latyńskie w pomieszanej krwi
A Król Seleukos pisze swoje pamiętniki!
;)

Czyli Europa Universalis :Rome. I tylko Paradox!

pfff... właśnie się zorientowałem, że z powodu buraczka w grze nie dam rady podbić całej mapy (licząc siebie i sojusznika) . Ech, te niedoróbki!

dziś o 23:15 wielki finał Dreamhack z Maną w roli głównej!

Poniżej można dopingować przy dyscyplinie, w której Polacy odnoszą sukcesy na miarę tych z siatkówki...

http://www.teamliquid.net/video/streams/dreamhacksc2

Alan Wake (PC) - polecam, mam Edycję Specjalną, którą jeszcze bardziej polecam. Gra piękna, do myślenia i fanów kina.

nie ma w was miłości...

Napisał/a: Tyrion LannisterNad Europą twardy krok falangi grzmi
Nieuniknioną wróży klęskę Republiki
Gniją wzgórza latyńskie w pomieszanej krwi
A Król Seleukos pisze swoje pamiętniki!

Dobre. Król OK. Republika nieOK.

Gdyby Footbal Manager nie wychodził co roku, to możliwe, że też tak bym skończył ;) :

"Man Plays Civilisation II For 10 Years, World Disintegrates into 'Nightmare Of Suffering

What will the world be like in 2000 years?
According to one visionary using a computer simulation, the distant future will be a "hellish nightmare of suffering and devastation", largely uninhabitable, flooded and beset by in-fighting, nuclear war and periodic annihilation.
Admittedly this "simulation" isn't anything complex... In fact it's Civilisation 2, an infamous turn-based strategy game - which one Reddit user revealed on Tuesday he has been playing for more than 10 years.
The Civilisation series allows users to make nations, develop new technology and battle for territory and the hearts and minds of computer citizens.
The chap in question, named Lycerius, told Reddit that he's been playing the same game of Civ II in fits and spurts for over a decade.
"I thought that it might be interesting to see just how far into the future I could get and see what the ramifications would be," he said.
The game world is now approaching the year 4000AD and, Lycerius explains, is dominated by just three remaining super powers "each competing for the scant resources left on the planet after dozens of nuclear wars have rendered vast swaths of the world uninhabitable wastelands".
In Lycerius's world, the polar ice caps have melted 20 times due to nuclear wars and all of the big cities have crumbled.
"Roughly 90%% of the worlds population (at it's peak 2000 years ago) has died either from nuclear annihilation or famine caused by the global warming that has left absolutely zero arable land to farm," he said.
All of the three powers left - the Celts, the Vikings and the Americans -have been engaged constant war for about 1700 years, he said.
He added that he wanted to stay a democracy but was beset by internal politics which forced him to create a communist state.
"I was forced to do away with democracy roughly a thousand years ago because it was endangering my empire. But of course the people hate me now and every few years since then, there are massive guerrilla uprisings in the heart of my empire that I have to deal with which saps resources from the war effort."
"Peace seems to be impossible. Every time a cease fire is signed, the Vikings will surprise attack me or the Americans the very next turn, often with nuclear weapons," he said.
According to the intrepid gamer, the military stalemate is so tight and balanced that no other action is possible except the construction of more tanks.
"This also means that cities are not only tiny towns full of starving people, but that you can never improve the city. "So you want a granary so you can eat? Sorry; I have to build another tank instead. Maybe next time."
http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/06/12/man-plays-civilisation-ii_n_1589153.html

Napisał/a: PaladynKtoś połączył jej wykonanie z trailerem. Ładnie wyszło.

Uo, panocku! To jest naprawdę odjazd!

Św. Józefie, dziękuję za opiekę i proszę o dalszą!

Gdyby Footbal Manager nie wychodził co roku, to możliwe, że też tak bym skończył ;) :

Ja w CM 01/02 rozegrałem Alanią Władykaukaz 30 sezonów kiedyś.
A widziałem screeny z roku 2256 ;) Poza tym po cholerę kupować FM co roku, lepiej raz na parę lat. Ja chyba zakupię sobie tego po Euro (gdyż jakoś nie lubię, choć z moim szczęściem trafiam zwykle zaczynać gry wpół eliminacji do mundialu lub Euro...

Strzelając do katechonów przyspieszasz Paruzję!

Napisał/a: Groza Symetrii

Ja w CM 01/02 rozegrałem Alanią Władykaukaz 30 sezonów kiedyś.
A widziałem screeny z roku 2256 ;) Poza tym po cholerę kupować FM co roku, lepiej raz na parę lat. Ja chyba zakupię sobie tego po Euro (gdyż jakoś nie lubię, choć z moim szczęściem trafiam zwykle zaczynać gry wpół eliminacji do mundialu lub Euro...

Mój brat rypie w FM. Nawet niezły jest.

Ja tylko w Fifę 12 i PESa na ejPadzie pykam. :DD

りす いす れべるや!!!

Ja w starego Pesa 2008 na kompie, bo nowszy mi nie idzie i sobie eksperymentuję z FM 2011 - w ramach hipsterstwa gram w lidze afgańskiej, którą częściowo sam zedytowałem (częściowo bo mało danych dostępnych sprawiło, że się musiałem ograniczyć tylko do Kabulu).

Nu i właśnie w debiucie jako selekcjoner Afganów wkopałem Pakom 2:0, opierając się na samych potomkach imigrantów, Smuda to przy mnie cienias.

Ja zaczynam zawsze Legią i dochodzę do max. 15 sezonów, bo już wtedy gra staje się bardzo łatwa - masz najlepszych młodych piłkarzy na świecie. A później szaleję w 4 ligach angielskich, ligach azjatyckich i południowoamerykańskich ;).
Co roku zmieniam, bo są aktualne składy - można oczywiście edytować bazy, ale też ciekawi co w każdej kolejnej wersji zmienili. A wciągnęłem się na maksa od Championship Manager 2 z 1995r .Do dziś pamietam Tommy Svindal Larsena i Erika Nevlanda ;)
A w lipcu wychodzi książka FOOTBALL MANAGER STOLE MY LIFE: 20 years of beautiful obsession

To celebrate 20 years of the Football Manager series of games by Sports Interactive, we are publishing a book that collects tales of obsession from its fans, interviews with the footballers who became legends within its virtual world and an inside look at the team that produces a game that has become part of football culture.

Ad. Dewey Crowe - znakomite. Zakładam, że ów koleś nie wygrał gry gdy to było możliwe tylko po to by zobaczyć, co dalej.

Napisał/a: Pref de Zoo

Może sam sobie odpowiem: gry od jakiegoś czasu to jest już fafnasta muza.

Św. Józefie, dziękuję za opiekę i proszę o dalszą!

Mnie ta gra urzekła (Polacy stworzyli co ciekawe). Kupiłem nawet rozszerzenie (to coś znaczy LOL). I gram już od prawie pół roku i mi się nie znudziła. Pierwsze trzy miesiące grałem na darmowej wersji nie rozszerzonej która też jest genialna i polecam ją pobrać i wypróbować. ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=sva1eQt4IM0

"W tych grach zawsze chciałem być facetem unicestwionym, zastrzelonym" - tłumaczył dorosły Berkowitz

spłodziłem ciekawy build do SC2. Mech TvZ. Chce ktoś? (sprawdzone w wysokim goldzie, zbiera właśnie platynowe skalpy)

"Bo nie będę z ziemi zbierał, co Aragornowi z nosa skapnie"- pedziołby Faramir, gdyby pół jajca miał

Może sam sobie odpowiem: gry od jakiegoś czasu to jest już fafnasta muza.
No i w dodatku jest to ogromniasty biznes. $65 miliardów w zeszłym roku....więcej niż muza i film do kupy.

りす いす れべるや!!!

Napisał/a: Futer Mnie ta gra urzekła (Polacy stworzyli co ciekawe).
W Polsce robi się dość dużo gier.

Jedną z najszybciej rosnących firm w globalnym światku mobile casual gaming np. jest Tequila Mobile z Wrocka.

りす いす れべるや!!!

りす いす れべるや!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kPC3ppIu0mo

Polecam oglądąć w 1080p , no i polecam spróbować zagrać acz jest to trudna gra
(poniżej wizualizacja 'learning curve' w przypadku EvE)

btw. jak ktoś zainteresowany służę specjalnymi invitami do EvE ;P

Ja zaczynam zawsze Legią i dochodzę do max. 15 sezonów, bo już wtedy gra staje się bardzo łatwa - masz najlepszych młodych piłkarzy na świecie. A później szaleję w 4 ligach angielskich, ligach azjatyckich i południowoamerykańskich ;).

Jak się ma dobry komputer i wrzuci szerokie bazy to ciężej podgonić bo generalnie piłkarzy się dużo produkuje.

Fanom realistycznych potyczek, którzy nie mają przesadnych wymagań co do grafiki, polecam serię Moun&Blade; wraz z licznymi dodatkami. W tym z naszym Ogniem i Mieczem (With Fire and Sword). Albo Mount&Musket; (czasy napoleońskie). Co prawda nie grałem w dodatki, ale wyglądają super.
http://www.youtube.com/watch?v=o7acWOgSUnk
Aż miło popatrzeć na tak wysoki stopień koordynacji u takiej dużej liczby graczy z różnych stron Europy.

Vivere militare est

Ja czeka na Mount&Blade; w wydaniu Westeros, w opcją wyboru - zabić jeńca lub nie zabić ;)

Napisał/a: Dewey CroweJa zaczynam zawsze Legią i dochodzę do max. 15 sezonów, bo już wtedy gra staje się bardzo łatwa - masz najlepszych młodych piłkarzy na świecie.
Ja już dawno w sumie nie pykałem w CM ale zawsze zaczynałem jakimś kiepskim klubem. Jakaś druga liga holenderska albo inny Huddersfield Town.

りす いす れべるや!!!

Napisał/a: Piankowy

Napisał/a: Dewey CroweJa zaczynam zawsze Legią i dochodzę do max. 15 sezonów, bo już wtedy gra staje się bardzo łatwa - masz najlepszych młodych piłkarzy na świecie.
Ja już dawno w sumie nie pykałem w CM ale zawsze zaczynałem jakimś kiepskim klubem. Jakaś druga liga holenderska albo inny Huddersfield Town.

Jak się ma ukochany klub, to nie ma wyboru. Zawsze chce się poeksperymentować ze składem i doprowadzić do sukcesów ;). Tak jak w strategiach militarnych prawie zawsze gra się najpierw Polską, jak jest do wyboru. Ale później, już tylko niższe ligi lub bardzo egzotyczne.

ME3:EC, nowe zakończenia - łatanie dziurawego wora... ale 4. zakończenie (kto widział, ten wie) ma najwięcej sensu i pozwala na sequele 52283 AD

APOC!
To Twoja partia pojawiła się w ostatnim Funday Monday u Day[9]'a?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v;=CXV5PmnQmMk#!

Napisał/a: al-Zajac_ibn-Szarak

APOC!
To Twoja partia pojawiła się w ostatnim Funday Monday u Day[9]'a?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v;=CXV5PmnQmMk#!

huh? link nie działa.
ale mało prawdopodobne. ja nie wysyłałem żadnego customa, a ladderze gram raz na ruski miesiać

ha, sprawdziłęm, to nie ja. Obecnie występuje pod nikiem WTFWykrot

Napisał/a: al-Zajac_ibn-SzarakFunday Monday u Day[9]'a?

Fajne, ale następny (#487 P3) miażdży :D

http://www.gomtv.net/2012gsls4/vod/70574

NASZ CZŁOWIEK W KOREI!!!

MANA OP! GG! :D

mogłby ktos polecic jakis łatwiutki shooter niezbyt wymagający względem komutera?

hipster ze mnie

Napisał/a: kiriadu kiriadu

mogłby ktos polecic jakis łatwiutki shooter niezbyt wymagający względem komutera?

Hard Reset! mimo niewielkich wymagań, świetna grafika z bardzo fajną estetyką, retro styl rozgrywki, no i dobre, bo polskie.

moja rec na WTF:

http://wtf.waw.pl/kacik_gier/hard_reset

A ja mam od kilku dni DCS A-10C Warthog. Ma to już swoje lata, ziemia wygląda mizernie, ale sam Hog wymiata. Nareszcie moja żądza realnego symulatora lotu została nasycona i to za bardzo. Nawigacja, radio i systemy uzbrojenia są jeszcze dla mnie tajemnicą. I wszystko wskazuje na to że będę musiał się wykieszenić na drążki HOTAS...

Po co mi to było?

Żelazko mojej śmierci ma tyłek siny

Napisał/a: Bender Bending RodriguezNawigacja, radio i systemy uzbrojenia są jeszcze dla mnie tajemnicą. I wszystko wskazuje na to że będę musiał się wykieszenić na drążki HOTAS...
Coś bardziej realistycznego od Falcon 4 BMS?

It takes a Iong time far a mouse to realize he's in a trap, but once he does, something inside him never stops trembling.

Napisał/a: kiriadu kiriadushooter

smierdzące skarpety

to sobie zmień

Zawsze bądź sobą, chyba, że jesteś łajdakiem marzącym o eksterminacji Żydów, wtedy nie bądź.

z mysliwców tyko IL2 Sturmovik :)

hipster ze mnie

Napisał/a: Honorio Bustos Domecq

Coś bardziej realistycznego od Falcon 4 BMS?

Nie znaju, ale chłopaki z DCS robili swego czasu dla USAF symulator A-10C, a to jest jego wersja komercyjna.

Żelazko mojej śmierci ma tyłek siny

A ktoś się wybiera tej jesieni do odnowionego podobnież Faerunu?

画蛇添足

a jakiż tytuł nas tam zabierze?

EDIT: YEAAAAAAAH, PLATYNA!!!!!!!

Napisał/a: al-Zajac_ibn-SzarakEDIT: YEAAAAAAAH, PLATYNA!!!!!!!

ale WOL czy HOTS? bo na pustej drabinie to trochę łatwiej ;) HD mówił, że przez chwilę był 15. na Granmasterze NA, póki nie zaczęli dołączać profesjonaliści

Wings of Liberty, Wings of Liberty. Nie dostałem zaproszenia do bety

Jakąś ciekawą strategię może ktoś polecić?
Ostatnio mam ogromną ochotę w coś pograć, ale kompletnie wyleciałem z tematu. Już chciałem instalować Europę Univeralis, ale jednak nie chcę tracić kontaktu z rzeczywistością;-) Jakaś turówka, coś dla zabicia wolnej godziny?

Dziobaki against lemmings!

Copyright © 2011 Rebelya.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.