Ogłoszenie do pobrania pod adresem: http://tolep.info/ffr/
Napisał/a: AntoniNa wschód od Konina...
Taka właśnie byla idea.
>->-> Po komuchach faryzeuszach przyjdą komuchy bezbożne <-<-<-
Z takim wyprzedzeniem? Za pół roku mnóstwo rzeczy może się zdarzyć, pomijając nawet możliwość zejścia z tego łez padołu do tego czasu.
stopka rozmiar 45
Napisał/a: kundel1Z takim wyprzedzeniem? Za pół roku mnóstwo rzeczy może się zdarzyć, pomijając nawet możliwość zejścia z tego łez padołu do tego czasu.
Wtedy już Kolega nie będzie się musiał martwić, że wpłacił zaliczkę a nie pojechał.
Polecam Nowennę Pompejańską i codzienne odmawianie Różańca Świętego.
Super, wreszcie, ostatni zlot był 4 lata temu. :)
"Odpowiadaj dobrem na zło, a zniszczysz w podłym człowieku zadowolenie ze zła." Lew Tołstoj
Napisał/a: kundel1Z takim wyprzedzeniem? Za pół roku mnóstwo rzeczy może się zdarzyć, pomijając nawet możliwość zejścia z tego łez padołu do tego czasu.
To jest taka fajna miejscówka, że na początku marca już nie było żadnego wolnego weekendu w wakacje, No i jak napisał kol. Franciszek...
A co to za data? Urodziny tych co ukradli księżyc? ;)
Wrzesień, domki i nad wodą.
Jak z ogrzewaniem? Bo nie ma co się oszukiwać, noce i poranki mogą być chłodne.
I po drugie primo. Czy organizator przewiduje udostępnić jeden domek dla grupy umiarkowanie chrapiących?
Ps 127,3-5
Napisał/a: niewidzącyWrzesień, domki i nad wodą.
Jak z ogrzewaniem? Bo nie ma co się oszukiwać, noce i poranki mogą być chłodne.I po drugie primo. Czy organizator przewiduje udostępnić jeden domek dla grupy umiarkowanie chrapiących?
O ogrzewaniu informacja jest w ogłoszeniu, a jeśli chodzi o chrapanie, dzięki za to że o tym wspomniałeś. Czarna folia (stretch) powinna rozwiązać problem. Przywiozę.
Napisał/a: Roberto Carlosa będzie przewidziana ustawka - pisiory kontra platfusy?
Jaka ustawka? Platfonsy sprywatyzują ośrodek , sprzedadzą domki a zaliczki pójdą na ośmiorniczki.
DDD
Macie widzę poczucie humoru.
Zemstą szlachetnego człowieka jest przebaczenie.Nie jestem szlachetna.
cze Piranha!
dobrze Cię poczytać ;-)
"Nic tak nie niszczy rozwoju, jak jego czysto pragmatyczne ukierunkowanie". Ezra P. silesaurus
Cze🙂
Widzimy się na zlocie,prawda?
Połowa domków zajęta.
Dawajta ludziska.😀
To jeszcze raz we wtą gurę.😀😀😀
ja zatargów więtrzych nie mam, tylko Żabke drażnię, bo się zawsze pierwsza zaczyna, ale ona i tak nie przyjedzie
U mię pewnie by się ktoś znalazł,ale ja kurturarna jezdę.
Kończą się miejsca w lepszych domkach...
Jaka kurna kasta?
Według wpłynięcia zaliczki.
Wstępnie zarezerwowaliśmy 6 domków Comfort 60m2 - wszystkie sześć. Link w ogłoszeniu, punkt 2.
W ośrodku są jeszcze domki 30m2 i Comfort Plus 70m2. A także pokoje w głównym budynku.
Łupominki^
Jagby siem któś czensał, iszże pszyjadem i bendem gnembonić, to...
bydź- nie bendem. A gnembonić...
PS. To nie prymus apsikus!
dwie stopki
Jakbym wiedział, że przyjadą kol. kol. Quincunx, Vanitas, Brunon, Gnębon, to też bym przedpłacił (w ramach podbijanka).
Dzięki Unii wszystko rośnie w górę. Rozwijamy gospodarkę i kulturę.
A, i gdzie się podziali wszyscy tutejsi ChzCzGnCz?
w tym niesławnej pamięci organizator poprzedniego, pamiętnego "zjazdu"
Przypominam Koleżance, że mamy Wielki Post a nawet Wielki Tydzień.
Napisał/a: KAniaA, i gdzie się podziali wszyscy tutejsi ChzCzGnCz?
Bąba termosowo-barowa jeich załatwieła.
A co bełosz niesławnegosz ostatnio razo? Zażondywem opświecenia.
Poszet na kursa limgistyczne. Nualesz nie skączeł.
Napisał/a: Gnębą urlopany wewcfelu podleczenia nerw i psykikiA co bełosz niesławnegosz ostatnio razo?
Prawdopodobnie głupce zostali złapani przez ChzCzGnCz i wywiezieni w nieznanym kierunku.
Ja byłem i mnie nie złapali.
Nawet nie próbowali...
Mam nadzieję, że ta myśl wystarczająco obniży mi to samoocenę i pozwoli spokojnie zasnąć. Zawsze to jakaś oszczędność na alkoholu.
Splonkowani: Jon Jonovvski, Roberto Carlos, Michał Baczek
Napisał/a: KAniailu głupców da się jeszcze złapać?
Napisał/a: KAniaA, i gdzie się podziali wszyscy tutejsi ChzCzGnCz?
w tym niesławnej pamięci organizator poprzedniego, pamiętnego "zjazdu"
Kupa mienci.
Jagby mję naszło iść chodzić po innych forumnach.
dwie stopki
Napisał/a: KAniailu głupców da się jeszcze złapać?
Ale czemu od razu głupców? Pojadą, piwa się napiją, pogadają i wrócą. Przecież to nic głupiego nie jest :)
Mój system RPG Science Fiction www.glebiaprzestrzeni.pl
Napisał/a: mychusKania, dżdżu pragniesz?
Nie no, to takie modus operandi.
Nie lubię jakiegoś lokalu, to tam nie chodzę. Ale jak mam pewne specyficzne uwarunkowania osobowościowe, to każdorazowo przechodząc obok, obsikuję drzwi :D
I am the Lemming King, I can do everything
Cóż, do niektórych widać nie trafia osobiste słowo które zamieściłem w post scriptum. Osobiście żałuję, bo TRVE pisowców chętnie by się poznało, ale płakał nie będę.
Ta impreza jest tak zorganizowana, że nie ma żadnego kierownika. Jest Komitet Organizacyjny, pełny ludzi dobrej woli o gołębich sercach, który zajął się pracą koncepcyjną (ja), ogarnianiem żmydnych spraw organizacyjnych (Jacek) i konsultacjami (Piranha, Dzięcioł, Porys). Natomiast już na miejscu każdy domek będzie miał swojego kierownika odpowiedzialnego za ład, porządek, zniszczenia i pożogę. Wyłonionego spontanicznie.
Nie robimy nikomu łaski i nikt nie robi łaski nam, że przyjedzie lub nie. Pomysł ten pojawił się na fejsie parę miesięcy temu i był dobry odzew, więc się tym zajęliśmy. Może coś zrobiliśmy źle, ale kypba nie sondzem. Mam silne wątpliwości, czy ktoś zrobiłby to lepiej, zwłaszcza że chętnych (poza Jackiem) do zajęcia się tym nie było.
A, i przypominam wszystkim że termin zgłoszeń upływa w Wielkanoc (przelew musi dojść). Potem będą ewentualne kombinacje i dostawki.
Napisał/a: Marvin Vroomfondel-Majikthise A także pokoje w głównym budynku.
Wolnych pokojów brak, bo mają wesele w tym terminie.
Napisał/a: Unknown_UserNapisał/a: KAniailu głupców da się jeszcze złapać?
Ale czemu od razu głupców? Pojadą, piwa się napiją, pogadają i wrócą. Przecież to nic głupiego nie jest :)
W rzeczy samej. Poza tym istnieją jescze inne substancje, niekoniecznie obłożone akcyzą, które silnie wspomagają empatię.
Napisał/a: post-gienekNapisał/a: Marvin Vroomfondel-Majikthise A także pokoje w głównym budynku.Wolnych pokojów brak, bo mają wesele w tym terminie.
W każdy weekend jest tam prawdopodobnie wesele. Tańce damsko-męskie, wiadomo. Ale jestem prawie pewien, że dla każdego znajdzie się miejsce, bo to już po wakacjach. Gienek, dzwoniłeś osobiście i pytałeś?
A propos - Brawa też bym chętnie poznał. Ciekawi ludzie są dla mnie ciekawi. Ale ponieważ OIMW nie jest on aktualnie członkiem żadnego forum ani grupy na fejsie związanej z imprezą, pewnie się nie zgłosi. Zresztą reszta komitetu organizacyjnego ma do niego zupełnie inny stosunek niż ja, obdarzon na starość bezmierną tolerancją dla przywar osobistych. :)
Napisał/a: Marvin Vroomfondel-Majikthise Gienek, dzwoniłeś osobiście i pytałeś?
Tak. Wszystkie pokoje zarezerwowane.
Na zachętę jeszcze fotka ze zlotu który organizowałem w zeszłym roku. Innego forum, jak łatwo się domyslić :) Obiekt w tle jest 7 km na wschód od Bernardynki.
Napisał/a: post-gienekNapisał/a: Marvin Vroomfondel-Majikthise Gienek, dzwoniłeś osobiście i pytałeś?Tak. Wszystkie pokoje zarezerwowane.
Kobita wiedziała że jesteś z tej ekipy? Jacek ma z nią bieżący i bezpośredni kontakt, więc może się okazać, że zarezerwowała już jakąś pulę... dla nas. Kontaktuj się z nim, on zajmuje się organizacją. Mailowo, a od jutra telefonicznie (gdy odzyska telefon)
nie sądzę by jakieś wesele zajęło wszystkie pokoje w tym budynku, ale najpewniej sami weselnicy nie wiedza jeszcze ile będa pokoi potrzebować. Tak czy siak => Jacek
Napisał/a: Unknown_UserNapisał/a: KAniailu głupców da się jeszcze złapać?
Bo środowisko wspomnianego "Pana Zygmunta" to WSI. Czyli nie tylko radzieckich trolli prosto z Petersburga, ale i m.in. środowisko seryjnych samobójców.
Naprawdę chciałbyś się spotkać z kimś takim? A może po prostu nigdy się nad tym nie zastanawiałeś? Bo ja przeciwnie, ilekroć zaglądam w miejsce o zapachu takim jak "rebelya" (czyli tam, gdzie jedzie kacapem), zawsze o tym myślę.
Napisał/a: KAniaBo środowisko wspomnianego "Pana Zygmunta" to WSI.
Ktusz to jezd spomniany pan Zegmą? Zażondywem opświecenia!
Wklejta tysz pszy okazji tabelkie zes reszto tutejszyj agientury, iszbem beł akurant i nie spoufaleł sie zes renegatamy.
Napisał/a: Marvin Vroomfondel-Majikthise Solorz. Patrz ogłoszenie.
Oj, nie mogie.... Czelisz leguralny psykiatryk.
Napisał/a: Gnębą urlopany wewcfelu podleczenia nerw i psykikiWklejta tysz pszy okazji tabelkie zes reszto tutejszyj agientury, iszbem beł akurant i nie spoufaleł sie zes renegatamy.
Kólega siem nie udzi:
Napisał/a: KAnia ilekroć zaglądam w miejsce o zapachu takim jak "rebelya" (czyli tam, gdzie jedzie kacapem), zawsze o tym myślę.
Skorosz Kóledze wąch nie podpoada, to... lepi nie paczać.
dwie stopki
Napisał/a: BrunonBonifacy Napisał/a: KAnia
ilekroć zaglądam w miejsce o zapachu takim jak "rebelya" (czyli tam, gdzie jedzie kacapem), zawsze o tym myślę.Skorosz Kóledze wąch nie podpoada, to... lepi nie paczać.
Kulega KAnia jezd Kuleżanko. Bardzo pobożno nualesz zes delikantno psykiko.
Napisał/a: Gnębą urlopany wewcfelu podleczenia nerw i psykikiKulega KAnia jezd Kuleżanko.
Oczywizda. Natentomniast cały post kierywałę do Kólegi, wewmontywajency równiesz cycat z Kóleżąki KAni wew wypedzenie. Bełoby może jaśni, gdybysz invalida mję nie doprowadzieł do gmyrania wew poście.
W każdej razie: jeźli Kóledze szfankiwa powoniacz- nie ma nadzieji. Tabelki nik nie wewkeji.
dwie stopki
Napisał/a: BrunonBonifacy Oczywizda.
Kwiprokokok sie zrobieł. Myślełem isz Kulega odpedza dwum osobą wew jednem poście iszby zaoszczendzieć cyfrowo pszeszczeń forumna.
Napisał/a: Gnębą urlopany wewcfelu podleczenia nerw i psykikiKwiprokokok
Ergoipsoperse- dektura ;)
Jusz i mję wściekać zaczyna i nerwy psować.
Któsz wi, czy na mję nie nadejszła pora siem iśpszejś na kurancjem onych właśnich postrąkóf.
dwie stopki
Napisał/a: Marvin Vroomfondel-MajikthiseSolorz. Patrz ogłoszenie.
Ależ fikłem!
"według mnie" - fajna fraza, która wyeliminowałaby jakieś 70% forumowych napinek w zarodku
Gorzy rze na elenkrociempowni tysz kacapia. Śmio Kaczora krytykać.
Bo środowisko wspomnianego "Pana Zygmunta" to WSI. Czyli nie tylko radzieckich trolli prosto z Petersburga, ale i m.in. środowisko seryjnych samobójców.
Dobrze, ale za przeproszeniem jedyny związek "Pana Zygmunta" ze Zlotem to podniesienie temperatury w lokalnym zbiorniku wodnym, więc o co kaman?
Naprawdę chciałbyś się spotkać z kimś takim? A może po prostu nigdy się nad tym nie zastanawiałeś? Bo ja przeciwnie, ilekroć zaglądam w miejsce o zapachu takim jak "rebelya" (czyli tam, gdzie jedzie kacapem), zawsze o tym myślę.
Z agentami WSI - no pewnie! Byłaby rozrywka.
No ale żadnych nie będzie, więc znowu - o co kaman?
Strzelając do katechonów przyspieszasz Paruzję!
Napisał/a: Kotoōshū KatsunoriGorzy rze na elenkrociempowni tysz kacapia. Śmio Kaczora krytykać.
.
Kaczora można. Antoniego nie wolno.
"diabelstwo , które walczy o władzę nad Polską, raz już zadziałało - zabiło prezydenta Kaczyńskiego (tusk)" - znalezione w sieci
Napisał/a: Soteriologiczny Kunktator Dobrze, ale za przeproszeniem jedyny związek "Pana Zygmunta" ze Zlotem to podniesienie temperatury w lokalnym zbiorniku wodnym, więc o co kaman?
Jaktosz ocusz? Pantryjoty wchodzo do wody, a tu elenktrownia wode chitsze zagotywa asz sie dupy jeim robio czerwone.
I jakszesz tu potym Oćczyzny bronieć zes czerwono dupo? Styd!
Gnębą nam tu ładnymi kolorami oczy zasłania, a temczasem się urlopowuje u samego dochtura Jana Kochanowskiego, co widać na załączenym obrazie
Mało tego, obraz był nie znanym na ten moment i zalicytować sę go można za kilka dni. Startujemy od 15 tysiąców.... Wobec tego, sam Gnębon wielce pożądanym gościem na zlocie może być, bo spąsorem po tych handlach jest idealnym :DDDD
Zlot? BAwcie się dobrze :)
Stanę się jakby rosą dla Izraela, tak że rozkwitnie jak lilia i jak topola zapuści korzenie.
Napisał/a: Barbole Jana Kochanowskiego, co widać na załączenym obrazie
Ten Witkacy to gorszy niż przeciętny luter, a Gnembon nam go reklamuje(reklamywa), śmierdzi siarą, oj śmierdzi Gnębonie
"Tylko prawda jest ciekawa"
Napisał/a: mychuswitakcy jest ok, bez bigoterii svp
Czy ćpun i spirytysta moze byc ok?
Napisał/a: mychusNie ćpun i nie spirytysta moze być nie ok.
Ale jak to się ma do postawionego przeze mnie pytania? Witkacy może i był artysta, takim samym, czy może lepszym od wielu innych, ale prowadził się jak zwykły libertyn
Napisał/a: Plankton vel WolfwindNapisał/a: Roberto Carloszwykły libertyni?
Że nam go Gnębon "reklamywa" Do konserwatywnych lutrów nie ma już takiego sentymentu, czy księdza Guza, któremu zdarzyło się błędnie cytować, mimo tego, że przy takim Witkacym to anioły.
Napisał/a: Roberto CarlosDo konserwatywnych lutrów nie ma już takiego sentymentu, czy księdza Guza, któremu zdarzyło się błędnie cytować, mimo tego, że przy takim Witkacym to anioły.
Nie wiem nic o tym, żeby Gnębą miał do konserwatywnych lutrów księdza Guza. Cokolwiek miałoby to znaczyć. Po drugie, nie jestem pewien czy ksiądz Guz, wyciągający cytaty z brudnego palucha i cokolwiek swobodnie traktujący VIII przykazanie- jest najlepszym przykładem anioła w tej dyskusji. Po trzecie, zdaje się że Gnębą reklamywa o tyle, że ma w awatarze zdjęcia rzeczonego. A wolałby Kolega, żeby miał księdza Guza?
P.S. Forma "reklamywa" jest uzasadniona w języku polskim. Tru story, bro.
Content invalid
Marny z kolegi obronca, ja bym na miejscu Gnebona dal koledze wypowiedzenie.
Ostatni akapit.
Kardynał Lafranc wyświęcił czterech arcybiskupów, czym wypisał się z Kościoła.
Napisał/a: Roberto CarlosŻe nam go Gnębon "reklamywa" Do konserwatywnych lutrów nie ma już takiego sentymentu, czy księdza Guza, któremu zdarzyło się błędnie cytować, mimo tego, że przy takim Witkacym to anioły.
Po pierszy prymas kogusz dzie reklamywam alias reklamam? Zaposiadywejciesz Kulego RiGCz pszynajmni wef stopniu umiarkowanem.
Po drugisz prymas to Kulega reklama lucfrów. Pocusz sie na jejich powoływeć? Jak gadajo cuś oczywistegusz to nima poczeby. A jak cuś nieoczywistegusz to pocusz jejim robieć klakie? Jeszcze se ktuś pomyśli isz skorosz te lucfry takiesz byszczaki i tegusz Darwę roskminieli to może i Bimblije tysz susznie rozkminiejo.
Po czeci prymas ksiomc Guz wcalesz "błędnie" nie cyca. "Błednie" to by beło jakbysz sie jemu strony musztardo pozlepieli i zapodałby złe numerancje albosz cuś. Na ten tomiast ksiomc Guz legularnie manipula. Jezd oszustę. Po cusz Kulega znowusz krenca kiedysz to szysko beło wytumaczonem? Chibasz te lucfry tak usposabiajo Kulegie do kremcenia.
Dla mnie ewidentnie libertyna Witkacego kolega reklamuje.
Nie reklamuje lutrow, a jedynie cytuje kreacjonistow, a ze to rowniez zablakane owce to nic na to nie poradze.
Po trzecie ks. Guz blednie zacytowal w jednym akapicie artykulu dla Frondy, wiecej blednych cytatow nie znalazlem, wiec to nie jest dzialanie nagminne, a wyjatkowe.
Za to Witkacy byl swiadomym uporczywym gorszycielem, ktorego to katolik malo tego ze nie powinien obierac za niejakie alter ego ( awatar) ale unikac i pietnowac
Napisał/a: Roberto CarlosDla mnie ewidentnie libertyna Witkacego kolega reklamuje.
Nuale dziesz reklemam? Cusz ja o niem pokwalnego napisełem?
Napisał/a: Roberto Carlosobierac za niejakie alter ego ( awatar)
Awiator jakosz alteregusz? Openteło Kulegie? Tosz tu prawilna luckoś zaposiadyweła awiatory zes Dąkię, zes Palikotę, zes Miknikię i nik takich gupot jejim nie piseł isz to jejich alteregi so.
Kączemy tedysz dyszkurs.
Co do "błemdnegusz cycowania" u ksiemca Guza. Czysz kiedysz ja zacycem Kulegie isz wedug Kulegi "bojówki chrześcijańskie postępują właściwie podpalając czy burząc meczety w Afryce" to sie ino (a) gupio pomylełem, (b) błemdnie zacycełem, czy (c) oszukełem?
Tak się zastanawiam nad libertynem Witkacym i wiedzą o nim/twórczości oraz nad motywacją do wyboru nikoawatara przez Pana Gnębona oraz nad manipulantem ks Guzem i nic mi się nie składa to co się będę odzywał tylko w cichości pomarzę sobie że ktoś pęknie i przedstawi dowody.
dopisek
o zanim napisałem to juz się zaczęło :)
Napisał/a: Nielenin ktoś pęknie i przedstawi dowody
Nualesz czegusz na cusz?
Napisał/a: Roberto Carlosa Gnembon nam go reklamuje(reklamywa), śmierdzi siarą, oj śmierdzi Gnębonie
:DDD
dwie stopki