Coryllus (Gabriel Maciejewski) znienacka zamknął swój blog, w którym od 8 lat pisał codzienny felieton.

Koniec przygody
Kochani, moja przygoda z blogowaniem musi się zakończyć w tym miejscu. Bardzo Was wszystkich przepraszam, ale nie może być inaczej. Oczywiście, książki w księgarni będą nadal i nadal będzie działać portal Szkoła nawigatorów, którego pilnuje nasz nieoceniony parasol. Dziś przyjeżdża tutaj nakład gazety i to ona będzie głównym motorem sklepu. Nie dzwońcie i o nic nie pytajcie. Znikam.
Coryllus

Niektóre wpisy pod tą notką:

Czytelnik
24 lipca 2017 o 10:06
Słusznie; blogowanie nie przystoi Wydawcy, zwłaszcza od kiedy nie ma wpływu na sprzedaż

DYNAQ
24 lipca 2017 o 10:17
Szok..w dodatku PAD wetuje ustawy o KRS i SN…

redpill → @KOSSOBOR (11:46 24.07.2017)
24 lipca 2017 o 12:49
Trzeba jednak przyznać, że ostatnie notki miały potworną siłę rażenia. Nie dałoby się czegoś takiego ciągnąć, nie dolewając 3/4 wody, więc raczej nie ma po co. Dla mnie formuła tego bloga, na coryllus.pl, dawno się wyczerpała, to znaczy notki ok, ale klub dyskusyjny się nabierał czasem dziwnych kształtów.

Czytelnik → @ewarem (12:41 24.07.2017)
24 lipca 2017 o 12:49
„blog wyczerpał swoje możliwości marketingowe, więcej klientów nie przyciągnie.” – wężykiem….
a właściciele straconych złudzeń w temacie „środowiska…” są sami sobie winni

Zaglądaliście na blog Maciejewskiego? Czytaliście jego książki, czy też książki przez niego wydane?
I co, i co?

Ambasador?
Minister??
Sędzia Sądu Najwyższego???

Co dalej z Coryllusem?

piersze dwa szybciej niż to trzecie

"Nic tak nie niszczy rozwoju, jak jego czysto pragmatyczne ukierunkowanie". Ezra P. silesaurus

Poszłem tamuj i pacze isz one tam wef PiS walo wiency nisz tukej. To so guwnie Brałnisty i insze szuro-szpiskowce.

Takiesz to szuroswo uf Gabryjel hodoweł. Nie wię czy tak jemusz ino wyszło czy dosteł tako robote zlecono.

W czasie Transfornacji Czecia-Erp straciła 12 milionów najenergiczniejszych, młodych, rozradzających się (czego w ogóle nie liczę) ludzi. Dobrozmianowcy kontynuują ten ludobójczy, populacjocydalny kierunek; demontują państwo, likwidują społeczeństwo.

O tym, że tak to będzie wyglądało, mówił mniej więcej rok przed wyborami, Grzegorz Braun. Ze najgorsze reformy będą zlecone do przeprowadzenia opcji „patriotycznej”. I tak się dzieje, żadnej szansy na poprawę nie wykorzystali, nawet tej prosto z Nieba.

Nie znieśli ustaw, wprowadzonych wiosną przez rząd Kopacz. Ustawa o ochronie ziemi tylko powiększyła możliwości wywłaszczenia, bo dotyczy już całej ziemi, nie tylko lasów. I wiele innych rzeczy, o których w tej chwili nie chce mi się pisać.

Poszet na kursa limgistyczne. Nualesz nie skączeł.

Wiadomo, londyńskie City ma długie ręce, Coryllusa też w końcu dopadli. Tak poważnie koleś ma chyba ostatnio jakieś problemy z głową, awanturował się w komentarzach pod recenzją Janka Bo, ludzie go tam orali bezwzględnie, już chyba nie daje rady. Może też musiał pójść normalnie do roboty, bo czy da się wyżyć z takiego blogaska i tych książek?

Ja bym też popadł w depresje, gdyby Janek B mnie recenzował.

Napisał/a: Chromypies

Tak poważnie koleś ma chyba ostatnio jakieś problemy z głową, awanturował się w komentarzach pod recenzją Janka Bo, ludzie go tam orali bezwzględnie, już chyba nie daje rady.

Z tym, że tak było chyba zawsze. W sensie kłótnie w komentarzach i blokowanie niepokornych.

Myślałem, że będzie lepiej jak przestanę tu pisać. Moja osobowość jest przesadnie nastawiona na konfrontacje ze wszystkim i wszystkimi. Jednak czasem cholera mnie trafia jak się nie wypowiem.

Napisał/a: Chromypies Tak poważnie koleś ma chyba ostatnio jakieś problemy z głową

Pacze a tamuj znowusz szysko opkremcone na odwyrtkie. Chibasz zakączeł deprensje i tera wszet wewf manie.

Poszet na kursa limgistyczne. Nualesz nie skączeł.

Wielka szkoda :(

Zaszczuli człowieka - tak jak na foRumku Carlosa...

"To nie elity oderwały się od rzeczywistości - to rzeczywistość oderwała się od elit."

The horror,the horror.

Content invalid

Napisał/a: Brat Wilk

Zaszczuli człowieka - tak jak na foRumku Carlosa...

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy

dubel

Copyright © 2011 Rebelya.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.