Adminu, zrób nam prezent i usuń z naszego grona niejakiego Jona J. Bo chodzi po forum i ciągle śmierdzi.

de novissimis...

Zrobione.

WKRÓTCE! Nowe atrakcyjne możliwości otrzymania bana.

Tankju so mucz :)

de novissimis...

Wnioskuję, żeby jednak przywrócić Atanazego za kilka tygodni.
Prawackie foRum bez koncesjonowanego platfusa? No co wy?

Odtoczył się :)))))

Trybunał zasiadłszy, prezydent zaintonował Veni Creator, a deputaci duchowni i niektórzy świeccy wtórowali, jako wielu z palestry i pacjentów, że po całym rynku słychać było głosy.

Napisał/a: Radarovsky

I tak wróci, jest jak Lessie.

Napisał/a: Konserwazaur

Raczej jak rzadkie gówno.

de novissimis...

Samowolne wyłażenie z szeolu należy karać szybko i bezwzględnie.

A cóż on takiego nawywijał, bo nie sledze nadmiernie?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Konserwa, przez Cię jajec nie mogę strawić w spokoju. :)))))

Św. Józefie, dziękuję za opiekę i proszę o dalszą!

Napisał/a: Anzelm

Wspomagał cię pilnie w podkreślaniu, że polskość jest sprzeczna z katolickością.

Św. Józefie, dziękuję za opiekę i proszę o dalszą!

Napisał/a: Pref de Zoo

Wspomagał cię pilnie w podkreślaniu, że polskość jest sprzeczna z katolickością.
Znaczy, ze ty nie zrozumiałeś ani słowa z tej rozmowy. No ale pracuj nad sobą, cos moze jeszcze załapiesz kiedys

Napisał/a: Pref de Zoo

Zgodnie z wytycznymi ich idola:

"Polskość to nienormalność".

Pewnie ciebie poznal i skonstatował

z tej rozmowy

rozmowy? ;-)

I find your lack of faith disturbing

Napisał/a: Anzelm Pewnie ciebie poznal i skonstatował

To przykre, że tobie też się tutaj ulało. Ale przynajmniej ulżyło.

A co w tym zabawnego?

Napisał/a: Anzelm A co w tym zabawnego?

Nie wiem. Sam odpowiedz.

No stawia człowiek śmieszki, wiec pytam jak kogo dobrego. Dlaczego mam odpowiadac skoro nie siebie pytam?

śmieszne jest, kiedy ludzie sarkastycznie czy też ironicznie perorują mimo siebie i ktoś to nazywa rozmową

Napisał/a: Filioquist

śmieszne jest, kiedy ludzie sarkastycznie czy też ironicznie perorują mimo siebie i ktoś to nazywa rozmową

To nie ma rozmów zabarwionych sarkazmem i ironią?

Napisał/a: Michał Baczek

Napisał/a: Anzelm Pewnie ciebie poznal i skonstatował

To przykre, że tobie też się tutaj ulało. Ale przynajmniej ulżyło.
Ulało??? A co to ma znaczyć, ich idola? Ty mnie znasz człowieku? Moich idoli? Wzorem prefa nie potrafisz swiata ogladać inaczej niz przez lornetke jakichś politycznych bredni? Sa tu jacyś dorośli? Czy sami pryszczaci neurotycy?

ale to nie rozmowa, kiedy gołym okiem widać, że każdy po prostu gada swoje nie wykazując żadnych oznak rozumienia tego, o czym mówi druga osoba ani woli rozumienia

tylko walenie każdy w swój bęben

ale to nie rozmowa, kiedy gołym okiem widać, że każdy po prostu gada swoje nie wykazując żadnych oznak rozumienia tego, o czym mówi druga osoba ani woli rozumienia

Cieszy mnie taka samokrytyka ze strony Kolegi.

“You need Power, only when you want to do something harmful otherwise Love is enough to get everything done.” Charlie Chaplin

No przyznaj sam, że nagromadzenie absurdu w argumentacji jednego z dyskutantów mogło prowokowąc ironie. Ja człowiekowi nie odmawiam szczerych i dobrych intencji ale zanim sie nimi podzieli, to niech policzy do 10. Takich burz w szklance wody na rebelce było setki, argumenty zastosowane, ale widać nowe pokolenie sie pojawia i stare brednie wracają

No przyznaj sam, że nagromadzenie absurdu w argumentacji jednego z dyskutantów mogło prowokowąc ironie. Ja człowiekowi nie odmawiam szczerych i dobrych intencji ale zanim sie nimi podzieli, to niech policzy do 10. Takich burz w szklance wody na rebelce było setki, argumenty zastosowane, ale widać nowe pokolenie sie pojawia i stare brednie wracają

to nieuniknione

doświadczenie uczy, że wymagać możemy realistycznie tylko od siebie, innych tylko inteligentnie naprowadzać

pomagajmy głupoty sprowadzać do absurdu samym ludziom, którzy je głoszą

metodą sokratejską

będący w błędzie musi sam sobie pokazać swój błąd, inaczej nie zobaczy

No to jak nie zobaczy, to jak zobaczy jesli mu nikt nie pokaze?

Kolega na ten przykład udaje, że nie rozumie o czym ja piszę, udaje, że nie wie, co to metoda sokratejska rozmowy

Kolega na ten przykład udaje, że nie rozumie o czym ja piszę, udaje, że nie wie, co to metoda sokratejska rozmowy

Dzisiaj to się nazywa kołczing

Never hate your enemies. It affects your judgement.

Kolega przekona tą ,metodą użyszkodnika Baczek, że Małysz jest Polakiem, to i ja spoważnieje.

Napisał/a: Anzelm , że Małysz jest Polakiem

A gdzie niby twierdzę, że nie jest?

A to nie kolega Baczek napisał? Naród= wspólny język, historia i RELIGIA. Kto tego nie rozumie, ten kiep. Jakieś politologiczne definicyjki dla idiotów nie są zbyt wiele warte.

No dobrze, no ale taki Małysz choć heretyk, to jednak chrześcijanin.

A z drugiej strony, spory odsetek ewangelików (czyli luteran) niestety kolaborował z Niemcami (volkslisty) a potem z komuną.

Uhmm, na przykład Wacław Krzeptowski

A z drugiej strony, spory odsetek ewangelików (czyli luteran) niestety kolaborował z Niemcami (volkslisty) a potem z komuną.

uwaga na latające duże kwantyfikatory

"Nic tak nie niszczy rozwoju, jak jego czysto pragmatyczne ukierunkowanie". Ezra P. silesaurus

No dzięki kolego za ostrzeżenie.
___
Pozdrawiam Anna

Napisał/a: KonserwazaurI tak wróci, jest jak Lessie.

No i jest.

Splonkowani: Roberto Carlos, Michał Baczek

Napisał/a: post-gienek

Napisał/a: KonserwazaurI tak wróci, jest jak Lessie.

No i jest.

Podobno Eden wrócił. Zastanawiam się nad własnymi reakcjami na tego typa. Kiedys go plonkowałem, teraz to raczej widze jako wyraz bezradności. No zobaczymy. Edzik, to jest co by nie powiedziec, jakieś wyzwanie, kolega Baczek to jeszcze liga amatorów.

To opis zjawiska znanego w naukowej nauce jako dialog monologiczny.

A była noc. Każda rewolucja rozpoczyna się od słowa.

Napisał/a: christoph

uwaga na latające duże kwantyfikatory

Szczególnie: nisko latające wielkie kwantyfikatory. :)

A była noc. Każda rewolucja rozpoczyna się od słowa.

"Nazwanie Mszy Świetej rytem nadzwyczajnym jest zwyczajnym ****"

http://rebelya.pl/forum/watek/87540/

dlaczego taki wpis na tym forum istnieje już tyle?

Kardynał Lafranc wyświęcił czterech arcybiskupów, czym wypisał się z Kościoła, więc trzymam sie odeń, jak radzi mi Anzelm (zgodnie z katechizmem zreszta), 3 dlugosci w bok.

Bezczelny żłób buninistyczny nawet w stopce obraza wielkiego pasterza Koscioła i ma czelnosc na skarge biegać. Bezczelne są te

Copyright © 2011 Rebelya.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.