Ostatnie wyniki testów.
† † †
+
Somewhere there must be a realm between, a realm akin to that ultimate realm where motion becomes rest and rest motion- Yukio Mishima
+
Po zwycięstwie Tuska każda rodzina dostanie pół świni, a jak komuś będzie mało to jeszcze po ryju...
+++
"Chrześcijaństwo jest zawsze niemodne, ponieważ jest zawsze rozsądne, a wszystkie mody to łagodna forma obłędu." Gilbert Keith Chesterton
+
Porządek jest rozmieszczeniem równych i nierównych rzeczy z wyznaczeniem odpowiedniego dla każdego z nich miejsca.
+
“You need Power, only when you want to do something harmful otherwise Love is enough to get everything done.” Charlie Chaplin
++
Kyrie eleison!!!
"Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?"
Wpis ten usunąłem
+
Po zwycięstwie Tuska każda rodzina dostanie pół świni, a jak komuś będzie mało to jeszcze po ryju...
+
Exite de illa populus meus: ut ne participes sitis delictorum eius, et de plagis eius non accipiatis.
+
“You need Power, only when you want to do something harmful otherwise Love is enough to get everything done.” Charlie Chaplin
Niestety jest źle.
Bóg zapłać za modlitwę. Niestety wyniki potwierdziły to czego się obawiałem. Mam raka. Dochtóry już zdecydowali za mnie- najlepszą opcją będzie operacja. Dali mi broszurki, które wrzuciłem do szuflady nawet nie czytając. Czekam na appointment do chirurga- specjalisty, który ma ze mną przedyskutować co dalej. Wiem, że są inne możliwości walki z moim rakiem, choć nie wiem czy w moim przypadku i w moim wieku inne opcje będą dla mnie korzystne. Każda opcja ma swoje wady i zalety.
Proszę o nieustającą modlitwę o podjęcie dobrej decyzji i o powrót do zdrowia.
Jezu Miłości moja bądź uwielbiony i zmiłuj się nade mną.
Jezu ufam Tobie!
Polecam Nowennę Pompejańską i codzienne odmawianie Różańca Świętego.
+
Exite de illa populus meus: ut ne participes sitis delictorum eius, et de plagis eius non accipiatis.
:(
Przykro mi. :( Będę pamiętać, obiecuję. Niech się Kolega trzyma!
+++
"Odpowiadaj dobrem na zło, a zniszczysz w podłym człowieku zadowolenie ze zła." Lew Tołstoj
+
Somewhere there must be a realm between, a realm akin to that ultimate realm where motion becomes rest and rest motion- Yukio Mishima
+
"Chrześcijaństwo jest zawsze niemodne, ponieważ jest zawsze rozsądne, a wszystkie mody to łagodna forma obłędu." Gilbert Keith Chesterton
Wczoraj widziałam kobietę, która leczy się już 20 lat. Wygląda całkiem dobrze.
Nie trać nadziei i lecz się.
Polecam Nowennę Pompejańską
+++
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+
pewnie to wiadome, ale oprócz zalecanej przez lekarzy terapii
(warto potwierdzić diagnozę i przebieg leczenia w możliwie kilku miejscach)
może dodatkowo (ale nie zamiast) próbować jakieś metody 'naturalne',
np. kwas dichlorooctowy:
http://www.wykop.pl/artykul/757943/badacze-uniwersytetu-alberty-wyleczyli-nowotwor-nikt-nie-jest-zainteresowany/
(można kupić, pewnie trzeba uważać na czystość i źródło);
kurkuma, kapsaicyna (pieprz cayenne) - są suplementy:
Lupus lupini lupus est! (ανώνυμος)
@Franciszek Bielinski,
cokolwiek się dzieje umacniaj się w wierze a nigdy nie będzie źle. Doczesność to tylko chwila, życie to chwila, wszystko mija, jest tylko chwilowe, w zasadzie do niczego nie możemy się przyzwyczajać:)
+++
Franciszku, w innym wątku piszę o koleżance, która przeżyła już 5 raków (a i to było pomyłką, bo Żona mi mówi, że 7). Lat niespełna 50. Dzisiaj to już nie wyrok śmierci, jak niegdyś. A najważniejszy jest hart ducha, wiara w wyzdrowienie. Trzymaj się i się nie dawaj (-:
Dzięki Unii wszystko rośnie w górę. Rozwijamy gospodarkę i kulturę.
+++