Ostatnie wyniki testów.
† † †
Dziękuję za modlitwę, rady i dobre słowa.
Jakoś się trzymam- wszystko w Rękach Boga.
Bóg zapłać i proszę o więcej modlitwy.
Polecam Nowennę Pompejańską i codzienne odmawianie Różańca Świętego.
+
Somewhere there must be a realm between, a realm akin to that ultimate realm where motion becomes rest and rest motion- Yukio Mishima
+
Porządek jest rozmieszczeniem równych i nierównych rzeczy z wyznaczeniem odpowiedniego dla każdego z nich miejsca.
+++
Po zwycięstwie Tuska każda rodzina dostanie pół świni, a jak komuś będzie mało to jeszcze po ryju...
+
Somewhere there must be a realm between, a realm akin to that ultimate realm where motion becomes rest and rest motion- Yukio Mishima
Bog zaplac. Mimo, ze malo sie odzywam nie znaczy, ze nie zagladam na forum. Trzymam sie w miare dobrze, jestem w dobrym nastroju itd. az sam sie dziwie, ze tak dobrze to wszystko znosze. Mam wsparcie od Rodziny i znajomych oraz od Was w modlitwie. Dzieki za wszystko. Modle sie za Was czesto, szczegolnie w czasie codziennej Mszy Sw. Od prawie 2 lat zaczynam dzien od Mszy Sw. na 8:00 bo pracuje prywatnie i prace zaczynam o 9:00. (-:
Za trzy tygodnie mam spotkanie z lekarzem. Prawdopodobnie zdecyduje sie na operacje. Potrzebuje duzo modlitwy.
Jezu ufam Tobie!
† † †
Polecam Nowennę Pompejańską i codzienne odmawianie Różańca Świętego.
Dobrze, że Kolega taki dzielny - od nastawienia też niemało zależy. :)
+++
"Odpowiadaj dobrem na zło, a zniszczysz w podłym człowieku zadowolenie ze zła." Lew Tołstoj
+++
“You need Power, only when you want to do something harmful otherwise Love is enough to get everything done.” Charlie Chaplin